Dynarepair

Htc One X reparatie

htc reparatie

Snelle en betrouwbare Htc One X reparatie

Dat kan nu bij Dynarepair.nl

Hieronder vindt u een overzicht van de reparatiekosten bij de  Htc One X . De prijzen zijn inclusief 21% btw en montagekosten. Mocht uw probleem/klacht er niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op. Door de grote vraag naar Htc One X reparatie's , kunnen wij jammer genoeg geen 1-uur service aanbieden. In plaats hiervan kunt u uw Htc One X naar ons opsturen of afgeven bij onze reparatie center. Wij maken uw Htc One X binnen 2 werkdagen klaar en sturen deze weer kosteloos naar u op.

In de meeste gevallen kunnen wij voor de Htc One X de 1-uurs service aanbieden. Voordat u een afspraak maakt, verzoeken wij u om contact op te nemen met de klantenservice.

Tarieven Htc One X reparatie

Htc One X glas reparatie
€139.00
Htc One X display reparatie
€139.00 
Htc One X laadconnector reparatie
€49.00
Htc One X speaker reparatie
€49.00
Komt u uit de buurt van Zandvoort, Velserbroek, Santpoort, IJmuiden, Amsterdam, Bennebroek, Beverwijk, Overveen, Velsen dan kunt u ook terecht bij Dynarepair.nl in Haarlem
Wij leveren onze diensten ook aan deze regio's, maak dus nu vrijblijvend een afspraak

Dynarepair

Locatie Haarlem

Zijlweg 24

2013DH Haarlem

__________________________

Locatie Almere

Alseïdenstraat 20

1363 SR Almere

T: 085 3030 247

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 61840637

 

Route locatie Almere

Copryright Mobirepair, Op de inhoud en vormgeving van Dynarepair rust auteursrecht en databankenrecht. Voor het overnemen, opslaan en verspreiden van (delen van) de inhoud en gebruik van de vormgeving, op welke wijze dan ook, dient u vooraf schriftelijke toestemming te hebben verkregen van Dynarepair.